superior

Allotjament

Activen una campanya per potenciar la reserva directa al web dels hotels

La patronal hotelera europea, HOTREC, vol que els clients realitzin les reserves per Internet directament als establiments. Per això ha organitzat la campanya BookDirect.

HOTREC reconeix que la diversitat de formes de contractació és positiva, té els seus avantatges i beneficis i, multiplica les possibilitats de reserva. Però l’objectiu de la patronal és revertir l’hàbit de reservar mitjançant portals genèrics online. Els hotelers expliquen als seus clients que si reserven directament sempre tenen un contacte immediat i directe amb el proveïdor de serveis. Gràcies a aquest contacte directe totes les seves peticions específiques i personals poden ser ateses de manera confidencial i eficient.

La patronal pretén que els hotels d’Europa s’adhereixin i col•loquin el distintiu de la campanya en tots els suports i llocs possibles (web, emails, voucher de reserva, hall, habitacions…) L’èxit de la campanya anirà lligat a un increment de les reserves directes i a una menor dependència comercial dels intermediaris que sempre aporta uns costos afegits.

Per aquest motiu, diferents patronals territorials estan treballant per consolidar aquesta cultura de la reserva directa als hotels o com a mínim l’opció de consulta prèvia a la reserva del web oficial de l’establiment i, en cas de condicions similars o millors, es prengui l’hàbit de reservar directament amb l’hotel. El Gremi d’Hotels de Barcelona és un dels que s’han sumat a la campanya d’HOTREC perquè els seus establiments tenen molt desenvolupades les àrees de e-commerce i revenue management amb professionals especialistes.

Les empreses i interessats poden descarregar de forma gratuïta el logotip “BookDirect”

Articles relacionats

Back to top button