superior

abajo

AAVV i TTOO

Ja està signat el nou conveni de les agències de viatges

La representació empresarial i sindical del sector de les agències de viatges han rubricat el nou conveni col·lectiu que suposa una pujada salarial del 8,25% fins al 2024.

Tal com informem a Comunicatur, l’increment de salaris serà d’un 5% per a aquest any, amb efectes des de l’1 de gener del 2023, i del 3,25% per al 2024. Els sindicats volien un augment més gran a aquest 8,25 % però finalment han signat el conveni que inclou una variable del 0,5% i un 1,5% per a aquests dos anys de vigència.

Firmants del conveni de les AAVV 2023

Per la patronal ha signat la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV) i els sindicats han estat CCOO, UGT i l’organització sindical independent Valorian. Al costat dels percentatges d’increment salarial han acordat un extra del 0,5% en cas que la xifra de negoci de les agències de viatges arribi aquest any 2023 als nivells del 2019 més cinc punts. Per a l’any que ve, l’extra seria de l’1,5% si la xifra de negoci supera els 3,25 punts. Aquests pagaments extres, en cas de produir-se, no són  consolidable i s’abonen en un sol pagament.

Una de les novetats està relacionada amb els festius treballats. Les plantilles rebran un plus de 50 euros per cada dia festiu treballat o la part proporcional en cas de no fer la jornada completa Quan els festius superin en més de set, la quantitat passarà 56 euros.

El nou conveni de les agències de viatges està encallat

Articles relacionats

Back to top button