superior

EmpresesDestinacionsFormació

Temporada de PortAventura per acostar-se als 6 milions de visitants

El parc temàtic de la Costa Daurada, PortAventura World, ha iniciat la temporada 2019 amb l’objectiu de seguir incrementant visitants sobrepassant els 5 milions. Actualment se situa com el sisè parc d’Europa i és un de les principals destinacions de turisme familiar del continent.

En l’àmbit de l’allotjament el parc estrena al juny un hotel temàtic, Colorado Creek, a l’àrea del Far West. Comptarà amb 150 habitacions i quatre estrelles de categoria. El cost d’aquest establiment ha rondat els 25 milions d’euros. Amb aquesta incorporació el resort ja disposarà de 6 hotels que oferiran més de 2.200 habitacions.

El parc presenta aquest any també com a novetat l’atracció Street Mission dedicada als personatges de la sèrie infantil Barri Sèsam. És l’única atracció a Europa especialitzada en aquesta sèrie. Està situada a la zona SésamoAventura i ha suposat una inversió de 15 milions d’euros.

A més, PortAventra segueix amb la seva aposta pel turisme MICE i amplia el centre de convencions que passarà de 14.000 a 20.000 metres quadrats.

Articles relacionats

Back to top button