superior

Destinacions

Quina és la capital selfie del món?

Londres ha superat Nova York en el lloc per ser coronada amb un nou títol: Capital Selfie del Món. La capital britànica és el teló de fons de més del 14 per cent de totes les fotos selfie compartides en els diferents canals de les xarxes socials.

Suggestme.com —Web de planificació d’excursions— ha analitzat 6,3 milions de missatges a través de plataformes com Facebook, Twitter i Instagram i Londres ha resultat estar en els primers llocs de gran quantitat de persones que volen publicar fotos que han fet si mateixes davant llocs emblemàtics.

Els punts selfie més populars de Londres són el Big Ben, el London Eye i el Palau de Buckingham. Les vistes individuals que encapçalen la llista d’escenaris selfie són el Coliseu de Roma i la Torre Eiffel de París. Barcelona ocupa el cinquè lloc entre les ciutats que completen el top 10 mundial. Les seves platges, la Sagrada Família i el Camp Nou són els llocs de la capital catalana que apareixen en els primers llocs entre els selfies publicats.

Les xarxes socials estan arribant a tots els aspectes de la societat actual. Google ha anunciat fa uns dies una nova eina que crearà automàticament el llibre de records dels teus viatges. Google+ Stories té la capacitat d’escollir entre les millors fotos de les teves vacances i crear un quadern de viatge, i fins i tot afegir els noms dels restaurants, hotels i aeroports que has visitat al llarg de les teves vacances. Estarà integrada tant en les versions web com mòbil de Google+.

Articles relacionats

Back to top button