superior

AllotjamentEmpreses

Les visions 360º de Google arriba als hotels

Google segueix donant passes en la seva introducció al món del turisme. Fins ara havia desenvolupat Street View de 360º per explorar monuments, espais naturals i alguns interiors de museus. Aquesta vegada les visites amb imatges de 360º arriben als establiments hotelers.

El sistema uneix imatges panoràmiques d’alta resolució similar a la funció que ja ofereix amb Street View en Google Maps. Es tracta d’una nova oportunitat perquè els viatgers coneguin els allotjaments creant una experiència de 360º i controlant, per part de l’establiment, les imatges que es mostren a la xarxa més enllà de les fotos independents de clients.

Best Western i Carlson Rezidor Hotel Group han confirmat que estan treballant amb Google per obtenir fotos dels seus establiments. En el cas de la cadena Carlson han inclòs 100 dels seus hotels Radisson i Country Inns & Suites en els EUA i Canadà. Les fotos inclouran el vestíbul, els bars, restaurants, habitacions, àrees de conferència i de reunions i fins i tot les piscines.

El gegant d’internet va avançant i es queda a un pas d’iniciar-se en la comercialització turística, una situació de conseqüències desconegudes. Uns altres moviment de Google vinculat al món del turisme són Google Wallet, una aplicació de pagament on-line o Flight Search, l’eina de cercador de vols.

Fins al moment, Omni Hotels & Resorts i Marriott International són les úniques companyies hoteleres que participen de Google Wallet. Però existeixen altres empreses com Avis, Amtrak, Alaska Airlines i Orbitz que s’ofereixen a través de l’aplicació.

Articles relacionats

Back to top button