superior

Tecnologies

Una agència de viatges en el teu mòbil

Investigadors de la Universitat de les Illes Balears (UIB) han desenvolupat un portal que, a través del mòbil, permet als viatgers ser localitzats i oferir-los tots els serveis turístics que té al voltant.

D’aquesta forma, els turistes poden visualitzar des d’informació sobre hotels fins a transport i, així, obtenir informació detallada sobre cadascun d’ells com horaris, localització o preus, i gestionar la reserva en el mateix instant. Segons va informar la UIB en un comunicat, aquesta nova aplicació està basada en el sistema operatiu Android, i utilitza les funcionalitats de geolocalització amb Google Maps per localitzar la posició del terminal mòbil connectat a Internet i els serveis més pròxims.

Aprofita noves tecnologies de tiquets electrònics per garantir la seguretat i confidencialitat durant la transacció comercial. ‘DomeAndroid’ ja ha iniciat la seva comercialització en el mercat i ha estat desenvolupat per Domo Consulting & Solutions, sota la direcció de l’equip d’investigació de la UIB.

Aquesta empresa, que va ser creada per sis antics alumnes d’informàtica i telemàtica de la UIB, compte amb un equip de 70 persones amb una mitjana d’edat de 25 anys i entre els seus clients es troben els principals grups turístics, com Globalia, Barceló, Marsans, Tui, Viajes Iberia, Spanair o Acciona, entre d’altres./Ag EP

Back to top button