superior

Destinacions

El festival de música d’Escalarre serà una revolució pels Pirineus

D’aquí un any, el Pirineu de Lleida recuperarà el mític Doctor Music Festival a Escalarre que deixarà, en pocs dies, 100 milions d’euros.

El macroconcert, previst del 12 al 14 de juliol de 2019, aplegarà més de 50.000 persones cada dia i mobilitzarà tot el sector turístic de la zona de les Valls d’Àneu. En uns prats al vell mig dels pirineus s’instal·laran 5 escenaris per on passaran una vuitantena d’artistes.

L’esdeveniment comptarà amb 2.000 persones treballant abans, durant i després del macroconcert, per la qual cosa els allotjaments de la zona tenen garantida una bona ocupació.

Encara no es coneix el cartell de músics internacionals que participaran però els promotors expliquen que ja estan venent els primers abonaments. Es tracta d’un festival que es va deixar de celebrar fa 20 anys i que compta amb el suport de totes les administracions, conscients de l’aportació que té sobre el PIB d’aquesta comarca de muntanya (Pallars Sobirà). Segons el resultat d’aquest primer festival en la segona etapa de vida del Doctor Music els organitzadors decidiran sobre noves edicions.

Articles relacionats

Back to top button