superior

Destinacions

Relleu en la direcció de l’Agència Catalana de Turisme

Xavier Espasa cessa al capdavant de l’organisme públic de promoció turística de Catalunya, després de més de set anys en la direcció i el substitueix David Font, actual alcalde de la localitat de Gironella.

Font, de 38 anys, és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF i ha cursat estudis en Assessorament en Productes Financers, i en Lideratge i Governança Local. Ha treballat en el món de la banca, feina de la qual actualment es troba en excedència. A més d’alcalde, exerceix de president del Consell Comarcal del Berguedà i de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

El nou director de l’Agència Catalana de Turisme és una persona desconeguda per al sector empresarial turístic i es desconeix la seva trajectòria en aquest àmbit professional. A partir d’ara haurà de treballar en les estratègies de màrqueting turístic de Catalunya, en el disseny d’accions promocionals per al sector i en la difusió de la marca turística Catalunya i de la resta de marques territorials que conformen la destinació.

Per la seva part, Xavier Espasa, en el seu comiat al sector ha destacat que durant la seva direcció ha volgut impulsar “una nova manera de fer promoció turística, més innovadora, en col·laboració amb els sectors públic i privat” i que un dels reptes més importants que ha tingut a l capdavant de l’Agència Catalana de Turisme “va ser dotar de fórmules d’alta professionalitat l’organisme, com el desenvolupament del Pla de Màrqueting Turístic 2012-2016 amb una estratègia que ha resultat exitosa”.

Articles relacionats

Back to top button