superior

Allotjament

Mossos d’Esquadra pentinen pisos turístics il·legals

Per primera vegada es coneix una operació policial sobre l’activitat dels allotjaments turístics

Ha estat la premsa de Tarragona la que ha explicat el que seria la primera acció de la policia contra els habitatges d’ús turístics sense llicència. Crida l’atenció que agents policials intervinguin contra unes infraccions purament administratives.

Segons detallen els mitjans de comunicació de la zona, un operatiu policial dels Mossos d’Esquadra ha denunciat 9 persones a Miami Platja (Mont-roig del Camp) per regentar allotjaments turístics il·legals. El dispositiu va pentinar un edifici de la localitat tarragonina i van trobar els 9 habitatges que es comercialitzaven irregularment per a turistes.

En ser allotjaments il·legals, a banda de no tenir llicència, tampoc no comptaven amb registre de clients i per tant no comunicaven a les autoritats la seva estada tal i com marca la Llei de seguretat ciutadana. En la investigació, també han detectat alguns gestors immobiliaris de la zona que tenien vinculació amb l’activitat irregular.

Un cop detectades les irregularitats les traslladaran a la inspecció turística de la Generalitat perquè les sancioni d’acord a la Llei de Turisme de Catalunya.

Articles relacionats

Back to top button