Hotels

Noves marques comercials per a Hotusa

Hotusa ha presentat les noves quatre marques que permetran, segons el grup amb seu a Barcelona, “nous conceptes de comercialització hotelera”: Aqualis Hotels, Homeout Places by Keytel, Ikonik Hotels i TouchHotels.

Aquestes noves marques es basen en la segmentació per temàtiques i característiques. En aquest sentit, Aqualis Hotels se centra en l’oferta de turisme de salut i de benestar, que aglutina aquells establiments que destaquen per incloure entre les seves instal•lacions centres de talasoterapia, balnearis i spas, a més d’un complet programa de tractaments.

Homeout Places by Keytel és el distintiu destinat a la comercialització d’apartaments i aparthotels i TouchHotels endinsa al viatger en un nou concepte d’hotel on les noves tecnologies cobren una importància vital.

A través de la pàgina web o de l’aplicació descargable per al mòbil, el client pot personalitzar al màxim la seva reserva i triar des del color de l’habitació, la temperatura, l’aroma, les pel•lícules que desitja i fins i tot gaudir de sensacions com la cromoterapia.

Ikonik Hotels aglutina establiments creats a partir de contenidors de vaixell reciclats i estructures d’acer que es caracteritzen per ser funcionals, pràctics i de disseny modern i actual. Cada habitació remet a un referent del cinema, de l’arquitectura o de la música.

[HOME]

Back to top button