Autocar

Busos per estimular les arribades de turistes

La Roca Village i Turisme de Lleida posen en marxa autobusos per incrementar el nombre de turistes i visitants.

La Roca Village Shopping Express Tour ofereix dues excursions des de Barcelona i, entre juny i octubre, un servei diari des de la Costa Brava.

El bus es comercialitza en més de 300 plataformes online d’operadors i turoperadors turístics que sumen un mercat potencial de més de 700 milions de persones.

Segons responsables de Value Retail, empresa propietària de La Roca Village, “el bus ens permetrà arribar a un major nombre de públic i, per tant, créixer però sobretot comptarem pròpiament amb un producte turístic, fet que ens consolida en el sector”.

L’any 2012, els mercats internacionals que més van visitar La Roca Village van ser França, Rússia, Orient Mitjà i Sud-est asiàtic.

A Lleida, dins del programa Lleida Experience, s’ha posat en marxa El Bus del Vi amb l’objectiu de reforçar la capitalitat enogastronòmica de la ciutat i afavorir la divulgació de l’oferta mitjançant un seguit de visites guiades a cellers de la Ruta del Vi de Lleida – Costers del Segre.

El projecte posa a disposició dels visitants un autocar que sortirà de la ciutat cada diumenge i que visitarà nou cellers, un cada jornada.

Les diferents sortides es realitzaran del 12 de maig al 7 de juliol i inclouen el transport, el guia acompanyant, la visita al celler i les vinyes, i el tast de vins.

[HOME]

Back to top button