Empreses

Nous reptes per al Sènior Club del Turisme

L’Associació Catalana de Professionals Experts en Turisme acaba d’estrenar el seu web sota el lema “Fer xarxa”( www.sct.cat). Els objectius principals són fomentar les relacions entre els membres de l’associació, així com descobrir sinèrgies i generar noves oportunitats de col•laboració en projectes i activitats.

El llançament del nou web coincideix amb la renovació de la junta directiva del Sènior Club del Turisme (SCT) i la decisió de reduir a deu anys el període mínim d’experiència en el sector turístic que es demana per poder ser membre de l’associació.

El SCT va néixer l’any 1998 com a grup de debat i reflexió que agrupés professionals i empresaris del sector turístic català. Actualment, el Sènior Club compta amb poc més de 65 associats i el repte és aconseguir-ne 150 en un any.

Un altre objectiu que es marca la nova junta és la de donar a conèixer l’associació i la seva tasca entre el sector turístic català, ja sigui a través del nou web, com mitjançant l’organització de col•loquis i altres activitats.

Back to top button