superior

EmpresesMercats

El Barça promociona Catalunya pels Estats Units

La promoció la fan durant el mes de juliol a quatre ciutats nord-americanes on fa escala l’equip: Las Vegas, Nova York, Dallas i Miami

L’equip de futbol del FC Barcelona s’ha sumat aquest estiu a fer promoció turística de Catalunya durant la seva gira de pretemporada pels Estats Units. Es tracta d’un acord amb l’Agència Catalana de Turisme (ACT) pel qual la plantilla masculina de futbol difon la marca Catalunya.

“Love Barça, discover Catalonia, your tailor-made destination” és l’eslògan que es veu als estadis de Miami, Las Vegas, Dallas i Nova York en els partits que juga l’equip amb clubs de reconeixement internacional durant el mes de juliol. La marca Catalunya està present durant tota la gira en la roba de passeig dels jugadors i en espais publicitaris als estadis.

Des de fa 10 anys el FC Barcelona i l’ACT col·laboren per donar visibilitat a la destinació turística Catalunya aprofitant la gran projecció del club a nivell mundial. Després de l’impacte que ha tingut la pandèmia de la Covid-19, per a l’organisme de promoció turística de Catalunya, el suport del Barça és una oportunitat per activar el mercat dels Estats Units.

Un dels objectius de l’ACT és recuperar el turista nord-americà. Abans de la pandèmia era el tercer emissor de turistes a Catalunya, el primer de llarga distància. L’any 2019 van arribar més d’1.500.000 de visitants d’aquell país i van realitzar una despesa de més de 2.500 milions d’euros.

Articles relacionats

Back to top button