superior

Destinacions

Impuls on line al posicionament de Tarragona com a destinació de congressos

Tarragona continua treballant per posicionar-se com a destinació de turisme de reunions i aquest cop ho fa aprofitant les potencialitats de la xarxa. El Patronat Municipal de Turisme de la ciutat ofereix la nova Guia Professional on line en la secció “Turisme de negocis i congressos” del seu web (www.tarragonaturisme.cat).

Agents de viatge, turoperadors i altres professionals del sector tenen al seu abast, de manera còmoda i ràpida, tota la informació necessària per organitzar estades, esdeveniments, shortbreaks, congressos i reunions de negoci. La guia, editada en català, castellà i anglès, a més de dades bàsiques, serveis turístics, allojaments, rutes, gastronomia, etc. ofereix la secció “Tarragona a la carta” per tal que els professionals facin programes a mida. 

També a Tarragona i en el sector del turisme de negocis, cal destacar la celebració del desè aniversari del Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Des de la seva inauguració el mes de setembre de 1999, la instal•lació ha acollit prop de 900 actes, dels quals un centenar han estat congressos.

Back to top button