Destinacions

Premis europeus EPSA per dos projectes de la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha estat guardonada amb els premis EPSA per dos projectes, un d’ells totalment lligat al sector turístic. Es tracta de “Destinació Barcelona”, un projecte que posa en valor el treball conjunt desenvolupat entre la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de la ciutat i el Consorci Turisme de Barcelona.

Lliurament del premi per part de l’alcaldessa de Maastricht, Annemarie Penn-te Strake al diputat adjunt de Turisme, Pere Regull
Lliurament del premi per part de l’alcaldessa de Maastricht, Annemarie Penn-te Strake al diputat adjunt de Turisme, Pere Regull
La idea final ha estat millorar la competitivitat i descentralitzar l’oferta turística de la ciutat, acostant-la a les moltes opcions que ofereix la província. Sota la marca “Barcelona és molt més”, els diversos convenis per promoure la destinació, la creació de productes turístics nous. la informació i la intel·ligència turística, el desenvolupament d’estudis i estadístiques, on el LabTurisme de la Diputació ha tingut un paper destacat, l’Observatori conjunt de Turisme de Barcelona i comarques o el portal web “Barcelona és molt més”, que va tenir 397.841 visites al 2016, són alguns dels temes que han influït per atorgar aquest premi.

També l’arranjament d’habitatges

Pep Muñoz,Coordinador de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diba
Pep Muñoz, coordinador de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diba
L’altre premi EPSA de la Diputació de Barcelona és pel projecte “Arranjament d’habitatges”, un programa que té la finalitat de garantir les condicions d’accessibilitat, seguretat, higiene, habitabilitat i d’eficiència energètica mínimes als habitatges de les persones grans o amb discapacitat més vulnerables, mitjançant la realització de reformes bàsiques. Participen al programa 174 ajuntaments de la demarcació de Barcelona que fan 2.000 arranjaments l’any.

Els EPSA (European Public Sector Awards) son els Premis Europeus del Sector Públic i els convoca l’Institut Europeu d’Administració Pública (EIPA). S’atorguen des de l’any 2007 i és divideixen en tres categories, en funció del nivell de l’administració, des del nivell europeu o nacional fins al local. Els guardons es van lliurar a la coneguda ciutat holandesa de Maastricht.

Vull saber més dels EPSA

Vull conèixer el portal “Barcelona és molt més”

Articles relacionats

Back to top button