superior

Lloret de Mar

Programa de dinamització a les platges de Lloret i Fenals

Amb l’objectiu de dinamitzar les platges i oferir diferents activitats de lleure als seus usuaris, Lloret Turisme organitza a Lloret i Fenals el programa de dinamització de platges, i amplia d’aquesta manera els serveis al turisme familiar i juvenil. El programa contempla diferents activitats gratuïtes que es duen a terme a la platja de Lloret, des del juliol fins a l’11 de setembre (en el cas de Fenals, els mesos de juliol i agost).

El miniclub infantil ofereix un servei d’activitats ludicoeducatives per a nens de 3 a 12 anys, i la biblioplatja, un espai de lectura amb premsa en diferents idiomes. L’horari del miniclub és d’11 a 18 h, de dilluns a divendres; i d’11 a 14 i de 15 a 18 h, dissabtes i diumenges. El miniclub de Fenals fa jornada intensiva d’11 a 16 h cada dia.

Pel que fa a l’esport, a la Roca d’en Maig, en un horari de 9 a 10 h per començar el dia amb energia, hi haurà activitats esportives com aeròbic, estiraments, aiguagim, batuka i gimnàstica de manteniment.

Per a les tardes, a la zona de platja del Mirador dels Campions s’ha habilitat una zona esportiva on s’organitzen partits i torneigs de vòlei i futbol platja de 16 a 19 h.

L’any passat, 3.320 nens i nenes de diferents nacionalitats, principalment espanyola, francesa, alemanya i russa van fer ús del miniclub. En els cas del miniclub de Fenals varen ser 3.474 usuaris. Amb relació a la zona esportiva, varen ser 14.072 persones les que varen participar en els diferents torneigs de vòlei i futbol platja.

Des de fa diversos anys, Lloret de Mar està treballant el seu producte estrella, el sol i platja, amb l’afegit del component urbà, comercialitzant el municipi com una destinació amb unes platges d’alt atractiu paisatgístic amb els valors afegits de la proximitat a un nucli urbà amb serveis, zona comercial i nucli antic, entre d’altres. /Notícia emesa per Lloret Turisme

[HOME]

Back to top button