superior

TT.OO. AA.VV.

El tancament de Viajeling ja afecta a centenars de clients

L’agència de viatges Travelalia-Viajeling.com, situada a Barcelona, ha deixat a centenars de clients sense el bitllet d’avió que havien abonat. Pocs dies abans de tancar les portes Viajeling seguia cobrant bitllets que no podia emetre.

Malgrat estar constituïda legalment Travelalia SL, que utilitzava la marca comercial Viajeling.com, no tenia llicència IATA per emetre bitllets d’avió i els subcontractava a l’agència Viajes Taunus. Una disputa entre ambdues per suposats retards en el cobrament ha portat a Viajes Taunus a cancel•lar les reserves dels bitllets que no cobrava.

Centenars de clients de Viajeling, especialment immigrants llatinoamericans, s’han quedat sense poder volar. Es repeteix una situació lamentable amb afectats que expliquen històries personals als mitjans de comunicació que commocionen a l’opinió pública. Persones amb pocs recursos estafades en pagar viatges en metàl•lic de milers d’euros després d’estalviar durant anys.

Els afectats estan presentant denúncia per estafa a la policia i a l’Agència Catalana de Consum. Segons informa la pàgina web de Consum l’agència Travelalia té dipositada la fiança corresponent en la Direcció General de Turisme per fer front a les reclamacions dels usuaris afectats. Avisa, però, que només pot ser executada la fiança mitjançant “laude” o una “sentència judicial”.

La pàgina web de Viajeling.com està desactivada i els telèfons no responen.

[HOME]

Back to top button