superior

abajo

Allotjament

Barcelona lidera la venda d’hotels a Espanya

La capital catalana encapçala el nombre d’operacions de transaccions immobiliàries hoteleres a Espanya aquest 2021. La venda d’establiments hotelers a grups inversors era una possibilitat que s’està confirmant en l’actual escenari.

La pandèmia ha començat a passar factura sobre el sector hoteler més tradicional que sense clients, especialment a la ciutat de Barcelona, ​​s’està enfrontant a falta de liquiditat. Els fons d’inversió estan aprofitant la debilitat d’alguns propietaris que necessiten reequilibrar econòmicament els seus grups per comprar actius hotelers.

Barcelona és molt atractiva per a aquests inversors conscients que la moratòria hotelera a la ciutat és a la llarga una garantia de negoci. L’atractiu turístic de la ciutat assegura clients en l’era de la pospandemia.

El diari La Vanguardia detalla algunes de les operacions més recents a la capital catalana: Hotel Calderón, Grand Hotel Central i Nobu Hotel. Els noms dels compradors no presenten cap dubte, un fons alemany, un fons luxemburguès, un fons… El moviment a Barcelona, en el que portem d’any, ja suposa més de 200 milions d’euros en operacions. En només sis mesos de 2021 ja se supera el volum transaccionat els dos anys anteriors junts (71 milions el 2020 i 132 milions el 2019).

Articles relacionats

Back to top button