superior

abajo

Organismes / Política turística

La Generalitat vol renovar l’oferta de sol i platja

El Govern català té previst iniciar un pla de reconversió de les destinacions de sol i platja. Els responsables turístics de la Generalitat consideren que ha arribat el moment d’actuar sobre l’oferta catalana que considera obsoleta.

En una jornada amb empresaris de les comarques de Girona, la directora general de Turisme, Marian Muro, va anunciar que en 2014 posarà en marxa ajudes per actualitzar les destinacions i els establiments d’allotjament. Basat en les directrius que marca el Pla Estratègic de Turisme, la Generalitat projectarà inversions en hotels que requereixen una actualització.

El sol i platja és un actiu essencial per al turisme de Catalunya segons el pla estratègic i per això des de l’administració destinarà pressupost a la renovació integral dels equipaments hotelers. Seran uns 8 milions d’euros provinents de la taxa turística.

Muro va destacar que el principal repte per al 2016 és “fer una proposta de valor sostenible, competitiva, que permeti posar en valor la qualitat sense sacrificar la quantitat”. “Cal presentar un producte d’experiència, tenir el millor producte per presentar als diferents mercats, i que contribueixi a la desestacionalització”, ha afegit.

[HOME]

Back to top button