Aeri

Ryanair aspira a arribar a tres milions de passatgers en El Prat

El director de desenvolupament de noves rutes de Ryanair, Ken O’toole, confirma que ja han demanat a Aena els torns de vol per poder operar a Barcelona encara que no tenen res tancat. Assegura que la intenció de la companyia irlandesa és arribar als tres milions de passatgers en els dos primers anys que operi en l’Aeroport del Prat (Barcelona).

O’toole es va mostrar convençut que la companyia podria oferir preus igual de competitius en El Prat com fa en els aeroports de Girona o Reus (Tarragona). “Volar des de Barcleona no suposarà cap impacte negatiu per als aeroports regionals”, va declarar.

Per la seva banda, la Generalitat manté que no donarà cap ajuda pública a la companyia perquè pugui operar des de Barcelona. El secretari per a la Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, va assegurar que la companyia de low cost haurà d’operar des del Prat “en les mateixes condicions, sense tracte diferencial i sense ajudes”. Nadal va augurar que la posada en funcionament de vols des de Barcelona per part de la companyia irlandesa restaria passatgers als aeroports de Girona i Reus, alhora que va dubtar de la capacitat de Ryanair de poder oferir preus competitius a Barcelona.

Back to top button