superior

abajo

Destinacions

Els hotels de Tarragona esperen omplir les habitacions bloquejades pels Jocs Mediterranis

La ciutat de Tarragona necessita aixecar l’interès pels Jocs Mediterranis del juny si vol cobrir les expectatives de visitants. L’agència de viatges del Corte Inglés gestiona l’allotjament i ha fet una reserva de 800 llits (400 habitacions dobles) que estan bloquejats pendents de cobrir-se de forma efectiva.

A banda d’aquesta reserva prèvia, els empresaris hotelers no han rebut encara peticions específiques vinculades a l’esdeveniment. Només PortAventura té l’exclusivitat dels atletes que estaran allotjats als seus establiments, unes 1.500 habitacions pels equips de les diferents delegacions. Ara els hotelers de la ciutat desitgen, com a mínim, que el bloqueig de les habitacions de Viajes el Corte Inglés es vagi materialitzant en reserves fermes.

Els Jocs del Mediterrani començaran el 22 de juny i es tancaran l’1 de juliol. Queden menys de tres mesos i l’escepticisme i la desconfiança és força generalitzada. El benefici econòmic que suposaran els Jocs no és tangible. Cal recordar que l’esdeveniment estava previst pel 2017 però es va suspendre – situació inaudita per a uns Jocs esportius de certa rellevància- pels retards en la construcció de les instal·lacions esportives per manca de finançament.

Les dates tampoc ajuden a desetacionalitzar el turisme. La darrera setmana de juny ja es considera temporada estiuenca als hotels de la Costa Daurada que no esperen gaire d’aquests Jocs. Els establiments ja tenen una bona ocupació a finals de juny. Celebracions com aquesta tindrien més sentit en mesos previs a l’estiu, cap el maig, o a finals de setembre, per allargar la temporada.

La programació esportiva dels Jocs contempla 33 competicions que es disputaran en fins a 15 seus, Barcelona inclosa. El projecte per acollir els Jocs del Mediterrani es va iniciar fa més d’una dècada amb l’objectiu de prestigiar la ciutat de Tarragona i situar-la al mapa internacional.

Articles relacionats

Back to top button