superior

AAVV i TTOOAllotjament

Més llenya al foc de l’Imserso

Els hotelers han rebut una mala noticia del Tribunal Administratiu de Recursos Contractuals depenent del ministeri d’Hisenda.

El concurs dels viatges de l’Imserso s’ha desbloquejat i mantindran les dates previstes. Les agències podrien començar la venda el mes de setembre i els viatges començarien la primera quinzena d’octubre. Fins aquí tot bé, el problema és que el Tribunal que estava estudiant el recurs interposat per la confederació hotelera espanyola ha determinat que els preus inclosos a la licitació del concurs “s’atenen als preus de mercat”.

La decisió ha aixecat la mesura cautelar que suspenia temporalment el procediment de licitació del Programa de Turisme Social de l’Imserso. Les tres empreses que van presentar les seves ofertes –Mundiplan, Mundosenior i Traveltino- segueixen endavant en el procediment administratiu tal i com estava previst. Estem parlant del concurs de viatges per a les temporades 2019/2020 i 2020/2021, amb una possible pròrroga fins l’estiu 2023.

El valor del contracte es d’uns 1.140 milions d’euros més IVA, distribuïts en els tres lots del concurs (costa peninsular, consta insular i turisme interior) Cada temporada posarà a disposició 900.000 places per a persones grans.

Paralitzat el programa de l’Imserso

Paralitzat el programa de l’Imserso

Articles relacionats

Back to top button