superior

Allotjament

Paralitzat el programa de l’Imserso

De forma cautelar el Tribunal Administratiu ha acceptat el recurs als plecs de l’Imserso presentat per CEHAT i ha paralitzat la licitació.

Aquesta mesura suposa que fins que no s’obtingui una resolució ferma per part del Tribunal no es licitarà el programa de vacances. Els hotelers denuncien que no els surten els números. Els preus dels plecs de l’Imserso, afirmen, són ridículs i els suposa treballar a pèrdues.

La Confederació Espanyola d’Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT) no ha trigat a informar d’aquest primer assoliment que suspèn el procediment de contractació. Consideren que la decisió del Tribunal evita que es produeixin “perjudicis de difícil o impossible reparació” si tirava endavant la licitació.

Els hotelers veuen aquest primer pas amb esperança. Estarien disposats a prorrogar de forma excepcional un any les condicions actuals per guanyar temps i arribar a un acord. El que no volen és que el concurs tiri endavant amb les actuals condicions ja que suposaria una hipoteca de quatre anys.

Articles relacionats

Back to top button