superior

EmpresesEstudis

L’ocupació turística creixerà un 3% en el segon trimestre de 2015

Les últimes dades del ministeri indiquen que l’ocupació en el turisme ha crescut interanualment un 4,9%, la qual cosa suposa 91.000 afiliats més. Les previsions per al segon trimestre és d’un increment en el nivell d’afiliació del 3%.

El ministre d’Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, ha volgut ressaltar l’excepcional conjuntura turística espanyola “que uneix la tendència extraordinària del turisme internacional i la clara millora de l’emissor nacional que es reflecteix en els viatges que realitza tant fora com dins d’Espanya”.

Al costat dels bons resultats del mercat laboral turístic, Soria ha assenyalat que les dades de turisme internacional mantenen un creixement rècord en el primer trimestre de 2015 amb 10,6 milions de viatgers i una despesa total superior a 10.764 milions d’euros. El ministre d’Indústria, Energia i Turisme ha avançat que les previsions que mou el seu departament de cara al segon trimestre són igualment positives ja que s’espera superar les xifres de 2014.

El ministre ha exposat les bones perspectives que es mantenen per a mercats emissors com Regne Unit, França i Alemanya, Suïssa, Bèlgica, Itàlia o Portugal així com el dinamisme que mostren altres mercats llunyans com el nord-americà o els asiàtics. Destaca l’embranzida dels turistes internacionals procedents de Japó, Xina i Corea del Sud que han augmentat un 36,5%, un 62,7% i un 82,6% respectivament els primers mesos d’aquest any.

Articles relacionats

Back to top button