superior

Destinacions

Sitges estrena dos punts d’informació turística multimèdia

Turisme de Sitges ha fet un pas més en la modernització dels canals d’informació als turistes inaugurant dos tótems multimèdia als carrers de la localitat. Properament inaugurarà el nou centre d’interpretació turístic i cultural a la plaça de l’estació.

Els punts d’informació són al Passeig de la Ribera i en les properes setmanes es col•locarà un tercer punt al Passeig Vilafranca. Es tracten d’unes consoles de 2,5 m. d’alçada amb 4 pantalles on s’hi pot projectar tant información genèrica com vídeos i publicitat. Els turistes poden utilitzar uns monitors tàctils per buscar la informació de Sitges que necessita i fins i tot se la pot imprimir. Els dos monitors estan col•locats un a cada cara del tòtem i a alçades diferents pensat per a consultes a peu dret i per facilitar l’accés als usuaris amb cadira de rodes.

En els punts d’informació multimèdia hi ha les rutes turístiques que es poden fer a Sitges, punts d’interès del municipi, l’agenda mensual d’activitats i diferents plànols amb carrers, comerços, restaurants i hotels, a més d’un directori de totes les empreses del municipi.

Back to top button