superior

Reportatges

El creuer de la volta al món en 3 anys, cancel·lat

L’únic que farà la volta al món és la notícia de la cancel·lació del creuer que anava a ser la major experiència al mar de la història. Els passatgers recorrerien tot el planeta vivint durant 3 anys amb els serveis d’un creuer.

El pla era molt atractiu i la notícia va aparèixer a mitjans de comunicació de tot el món: Travessa pels 7 continents visitant fins a 140 països i atracant a més de 380 ports. Les cabines podien costar 80.000 euros anuals i el dipòsit de reserva de plaça superava els 100.000 euros.

Els clients van planificar la sortida per a inicis de novembre des d’Istanbul i després van canviar a finals del mateix mes des d’Amsterdam, però la realitat és que s’han quedat a terra. La companyia que porta‘Life at Sea’, segons informa Cruise Industry News, ha comunicat que no compta amb embarcació per fer el que s’ha promès. “A mesura que naveguem per aquests desafiaments, estem treballant activament en la creació de plans alternatius per al futur”, declara la companyia.

El drama és de grans dimensions ja que molts passatgers van arribar a llogar o fins i tot vendre casa seva per fer front al pagament del viatge sabent a més que durant tres anys no la necessitarien. El canvi de vida esperat no es produirà. Ara estan entre Istanbul i Amsterdam esperant marxar en un vaixell que no existeix amb un sentiment d’engany i d’estafa.

Articles relacionats

Back to top button