superior

EmpresesFormació

Ajudes de 30.000 euros per empreses de turisme MICE

La Unió Europea subvenciona amb 4,2 milions d’euros un projecte per ajudar a transformar el sector dels congressos, les convencions, els incentius i les fires (MICE). 80 pimes d’Espanya, d’Alemanya, Bèlgica, França, Itàlia i els Països Baixos podran rebre 30 mil euros per aplicar “pràctiques transformadores” en esdeveniments MICE.

Segons ha comunicat l’Agència Catalana de Turisme (ACT), l’organisme ha estat l’escollit per la UE per liderar aquest programa que pretén “redissenyar el futur del turisme de reunions a escala europea”. L’objectiu és que el futur del MICE a Europa passi pels esdeveniments de negocis sostenibles a nivell ambiental i que també tinguin un paper de responsabilitat social. Les subvencions es donaran a les petites i mitjanes empreses amb un programa d’acceleració.

El projecte es diu BEFuture i a més de l’ACT el consorci que l’impulsa el formen B. Link (consultoria experta en finançament europeu i internacional), VisitFlandes (organisme de promoció turística de Flandes), Stichting NHL Stenden Hogeschool (centre de recerca dels Països Baixos), l’Universita’ Degli Studi Di Milanobicocca (universitat italiana ubicada a Milan), Linkeus (convention bureau de la Provença i la Costa Blava) i VDVO (empresa alemanya organitzadora d’esdeveniments corporatius).

Articles relacionats

Back to top button