superior

Destinacions

Barcelona tira d’estrelles Michelin i de Masterchef

La capital catalana ha escollit la Rambla de Barcelona i el mercat de Boqueria com escenari perfecte per promocionar la seva gastronomia en un moment en el qual es fa més necessari que mai reactivar l’activitat turística. Turisme de Barcelona s’ha aliat amb el programa estrella de TVE, Masterchef, per difondre els seus atractius culinaris a la resta de l’Estat.

El programa té més de 3,5 milions d’espectadors, un públic de proximitat interesant en aquests moments. Turisme de Barcelona fa bandera de la seva projecció gastronòmica internacional. Compta amb 31 estrelles Michelin que llueixen 22 restaurants de la ciutat, un d’ells, l’ABaC, pertany al xef Jordi Cruz, copresentador de Masterchef.

Durant dos dies la ciutat ha vist com els equips de rodatge del programa enregistraven una prova d’exteriors de la cinquena temporada de  MasterChef Celebrity. Personatges coneguts han cuinat productes adquirits a la Boqueria, un mercat que sempre ha estat epicentre de la saturació turística i que ara necessita de la seva promoció degut a la caiguda generalitzada de visitants.

Fins i tot l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, crítica amb l’evolució que el turisme ha tingut a la ciutat, s’ha prestat a col·laborar en aquesta acció de promoció. Ha participat en el programa a peu de Rambla, a la mateixa porta d’aquest símbol que és la Boqueria. Sens dubte alguna cosa està canviant. La Covid-19 ha trinxat l’economia i els efectes socials de la crisi són dramàtics. El turisme, l’hostaleria i el comerç són la base de subsistència de moltes famílies barcelonines.

Articles relacionats

Back to top button