superior

Destinacions

El sector privat de la Costa Brava s’implica econòmicament en la campanya de promoció

El sector privat de les comarques de Girona i el patronat de turisme s’han rascat la butxaca per aportar fins el 30% dels 600 mil euros de la campanya publicitària de Turespaña, “Smile, you are on the Costa Brava” (Somriu, ets a la Costa Brava). L’objectiu de la campanya és “reposicionar” la marca Costa Brava vinculant-la als conceptes com “modernitat, renovació i qualitat”.

És un bon exemple de col•laboració entre l’administració pública i el sector privat. Sovint es reclama aquesta implicació i la campanya de Turespaña ha estat un bon exemple de col•laboració. Aquesta iniciativa en pro de la Costa Brava contrasta amb altres iniciatives anunciades de col•laboració público-privades d’àmbit de Catalunya que no acaben de tirar endavant.

Segons el Patronat de la Costa Brava “els anuncis tenen per finalitat crear una identificació entre les motivacions del públic al qual s’adreça i la imatge transmesa per la destinació”. Les gràfiques estan formades per sis imatges de Calella de Palafrugell, Portlligat, les illes Medes, la cala d’Aigua Gelida, la platja de Tossa de Mar i Monells.

Pel president de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, Antoni Escudero, “en un moment delicat per l’economia, és necessari que les patronals i els establiments que viuen del turisme, en definitiva, s’impliquin en la promoció del país i més en aquelles iniciatives unitàries que ens beneficien a tots”.

El llistat de patronals i associacions turístiques que han aportat capital a la iniciativa és important. Tal i com ha informat la Federació d’Hostaleria gironina, per part del sector privat, han contribuït econòmicament la pròpia Federació amb 27.000 euros, les Cambres de Comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols sumen 22.000 euros; Associació de Càmpings i Ciutats de Vacances, 15.000 euros; l’Associació Turística d’Apartaments, 8.000 €; l’Associació Camps de Golf Costa Brava Girona, 5.000 €; el turisme nàutic 5.000 €, la Federació Catalana d’Associacions d’Activitats Recreatives Musicals, 3.000 €; Parcs Aquàtics de la Costa Brava, 3.000 €; i el Turisme Rural 2.000 euros.

“Smile, you are on the Costa Brava” suma 180.000 euros del sector privat i el Patronat de Turisme Costa Brava que s’afegeixen als 420.000 de Turespaña. El període d’execució de la campanya va d’abril a juny de 2009 en els mercats emissors de turisme prioritaris per a la Costa Brava: França, Alemanya, Regne Unit i Benelux.

Back to top button