superior

MercatsDestinacions

El govern italià ajuda amb 500 euros a les famílies perquè facin turisme

Una de les mesures de l’executiu italià per reactivar el turisme al seu país ha estat atorgar ajuts econòmics als seus ciutadans perquè els gastin en les seves vacances.

El govern pren aquesta iniciativa com a complement al rescat de les empreses del sector turístic. Destinarà fins a 500€ d’ajuda a les persones amb rendes que no superen els 35.000 euros anuals. L’import varia segons les característiques del beneficiari: 150€ per als viatges individuals, 300€ per a les parelles i 500€ per a famílies amb fills.

Aquests diners han de invertir-los en els viatges que realitzin dins del seu país. Les previsions d’arribades de turisme internacional són realment baixes i per això el primer ministre Giuseppe Conte ha buscat fórmules d’incentiu al turisme nacional.

El sector haurà de col·laborar amb aquesta mesura ja que en un primer moment haurà d’aplicar els descomptes als seus clients italians d’acord a l’ajuda estipulada i posteriorment serà l’administració italiana la que abonarà la quantitat als establiments.

Articles relacionats

Back to top button