AllotjamentAAVV i TTOO

Les ocurrències del gestors de l’Imserso

La directora del programa de turisme social de l’Imserso, Amelia García, ha sorprès amb les seves declaracions afirmant que estan explorant noves vies per a aquest programa a Llatinoamèrica. És incomprensible que l’administració pensi en desplaçar fins a un altre continent als pensionistes, amb els costos que això suposa, tenint una oferta molt àmplia en tota la península.

Els hotelers han posat el crit al cel. Denuncien que el govern no els ha volgut pujar de 21 a 25€ el mínim per habitació que reclamaven, i ara escolten propostes que inclouen pagar bitllets d’avió transoceànics perquè els jubilats espanyols s’allotgin a hotels estrangers.

Sens dubte, Amelia García no s’ha explicat bé. No es pot entendre que en plena adjudicació del programa de viatges durant aquesta primera quinzena de juliol, després que el Tribunal Administratiu aixequés la suspensió del concurs desestimant la reclamació dels hotelers, la directora faci unes manifestacions com aquestes. No sembla el més oportú, ni tampoc sensat.

Més llenya al foc de l’Imserso

Paralitzat el programa de l’Imserso

El debat sobre l’Imserso, ningú està content

 

Articles relacionats

Back to top button