superior

abajo

Allotjament

Jordi Mestre ja és el nou president del Gremi d’Hotels de Barcelona

Sense sorpreses. L’assemblea general del Gremi d’Hotels de Barcelona ha elegit el propietari de Selenta Group, Jordi Mestre, com a nou president. Tal com va avançar Comunicatur el novembre de l’any passat el candidat tenia lligada la substitució a Jordi Clos.

Comptava amb el suport suficient per alçar-se amb la presidència. Des de Comunicatur vam explicar que Mestre tenia tancats els suports entre els principals hotelers de la ciutat que acumulen els vots necessaris per controlar el Gremi. La notícia va desanimar candidatures alternatives i en la junta realitzada aquest mes de juliol ha rebut un suport unànime com a candidat únic.

Jordi Mestre, de 57 anys, ha estat a més d’hoteler vicepresident segon del FC Barcelona. Es considera el relleu natural de Jordi Clos qui ha ostentat el càrrec durant 20 anys amb Mestre de vicepresident durant aquests últims temps.

Per al seu mandat proposa “treball, il·lusió, rigor i responsabilitat”. Una de les patates calentes que té sobre la taula és la relació del Gremi amb els responsables públics de Barcelona. La diferència de visió sobre l’activitat turística de la ciutat els ha portat en ocasions a un enfrontament. La imatge de la ciutat, el PEUAT (Pla especial urbanístic d’Allotjament Turístic) i les polítiques de promoció en el si de Turisme de Barcelona han estat algunes de les desavinences més clares.

Jordi Mestre substituirà a Jordi Clos al capdavant del Gremi d’Hotels de Barcelona

Articles relacionats

Back to top button