superior

Allotjament

Jordi Mestre substituirà a Jordi Clos al capdavant del Gremi d’Hotels de Barcelona

Després de 20 anys a la presidència del Gremi d’Hotels de Barcelona (GHB), Jordi Clos ha decidit no presentar la seva candidatura a la reelecció. Tal com ha pogut contrastar Comunicatur de diferents fonts, tot indica que el substitut serà Jordi Mestre, president executiu de Selenta Group i vicepresident del FC Barcelona.

En 2019 estan previstes les noves eleccions per pilotar el gremi dels hotelers de la ciutat Comtal. En aquesta ocasió no saltarà la notícia ja que com pot avançar Comunicatur, la candidatura de Jordi Mestre pot tenir tancats els suports suficients entre els principals hotelers de la ciutat que acumulen els vots suficients per aconseguir la presidència del Gremi.

Jordi Mestre va assumir en 2012 per relleu generacional la presidència executiva del grup Expo Hotels & Resort que el 2017 va adquirir la denominació de Selenta Group. Aquest grup d’empreses engloba i representa les diferents divisions de la cadena per entrar en una nova fase de creixement de la companyia. El primer any com Selenta va facturar 130 milions d’euros.

La història del grup hoteler del futur president del GHB s’inicia el 1976, quan Antonio Mestre inaugura Expo Hotels, el primer hotel del grup a Barcelona, ​​amb 435 habitacions. Li seguirien València en 1986 i dos anys més tard iniciaria a Tenerife la seva gran aposta empresarial per les Illes Canàries on desenvolupa inversions en diferents resorts de vacances. A partir del 2003 adquireix a Barcelona l’Hotel Princesa Sofia i un any després inaugura al costat de l’Estació de Sants el Gran Hotel Torre Catalunya.

Articles relacionats

Back to top button