Estudis

Els productes turístics s’han d’explicar al client com si fos una experiència

Els allotjaments, les agències de viatges o les destinacions no venen productes turístics sinó experiències. Les xarxes socials són els aliats del sector per donar a conèixer aquestes experiències.

Les xarxes poden destrossar la reputació d’un establiment o una destinació. Generalment els actors de les xarxes acostumen a enviar missatges positius i per això s’ha de compensar aquestes reviews positives. A la vegada cal ser conscient que el públic pot enfonsar el negoci donant males opinions. En les seves exposicions de formació, l’experta en màrqueting i tecnologia del turisme, Montse Peñarroya, afirma que no hi ha límits a les xarxes socials en el món del turisme i el client té el poder i per tant ha de ser el centre de totes les accions que realitzi el sector.

Els clients busquen informació de les companyies turístiques a través dels seus telèfons mòbils així que les empreses han d’estar allà on són els seus clients, és a dir, en els dispositius mòbils. La indústria està evolucionant ràpidament i pel que fa a la tecnologia en el turisme, una idea és clara: no és més fort i més intel·ligent el que sobreviu sinó el que és capaç d’adaptar-se als canvis.

Articles relacionats

Back to top button