superior

Mercats

Agents japonesos i indis visiten Catalunya per ampliar el mercat turístic

Un grup de seixanta agents indis especialitzats en turisme de negocis ha visitat per primera vegada l’interior de la província de Barcelona, Lleida i la Val d’Aran per conèixer la seva oferta turística. Així mateix un grup d’empresaris japonesos han visitat la Costa Daurada per establir línies de col•laboració en matèria turística.

Els operadors indis, que formen part de la Network of Indian MICE Agents (NIMA), s’han trobat amb empreses catalanes del segment del turisme de negocis per conèixer el seus productes i comercialitzar-los. En el seu viatge han conegut altres propostes turístiques complementàries per al segment MICE. Entre aquests complements es troben les mines de sal de Cardona, Montserrat o l’estació d’esquí de Baqueira. També han tingut l’oportunitat de provar la gastronomia i els vins catalans, conèixer algunes de les tradicions, com són els castellers, i gaudir d’activitats de turisme actiu a la Val d’Aran.

Amb aquesta acció, l’Agència Catalana de Turisme afirma que vol donar a conèixer a aquesta oferta de fora de la capital catalana i especialment la Val d’Aran, a la que presenta com “la Suïssa Catalana”. Explica que un dels principals mercats receptors de l’Índia és Suïssa.

Per altra banda, una delegació d’empresaris japonesos han visitat la Costa Daurada per conèixer les possibilitats d’inversió en el sector turístic. L’alcalde de Reus s’ha reunit amb ells i segons un comunicat municipal han estudiat diferents línies de negoci a la ciutat. Una de les visites obligades ha estat al Gaudí Centre, espai de referència cultural a la Costa Daurada. Reus s’ha fixat en el mercat asiàtic i ha desenvolupat accions de comercialització al Japó i a Corea del Sud.

Articles relacionats

Back to top button