superior

abajo

Destinacions

Les víctimes i ferits de l’atemptat a Barcelona ja són de 34 nacionalitats diferents

Una de les prioritats de les autoritats està sent la identificació amb celeritat de les víctimes i ferits de l’atemptat de Barcelona. Estan en contacte permanent amb els diferents consolats per facilitar-los tota la informació. En aquests moments són de 34 nacionalitats diferents, molts d’ells francesos.

Han habilitat a l’Hotel Gran Via Palace un lloc per atendre les persones afectades i els hospitals, en els serveis d’emergència, estan assistint els familiars de les víctimes. És manté el telèfon gratuït 900 400 012 per atendre les consultes de les persones afectades.

Els metges forenses de l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses del Departament de Justícia continuen treballant en la identificació de les víctimes mortals que han arribat a la Ciutat de la Justícia, on els practiquen l’autòpsia i altres proves per determinar-ne la identitat.

Equips de psicòlegs, treballadors socials i metges forenses atenen els familiars de les víctimes mortals. La Generalitat ha posat a la seva disposició els traductors necessaris. Els cossos de les víctimes estrangeres es repatriaran un cop identificades amb l’autorització prèvia del jutge.

Articles relacionats

Back to top button