superior

abajo

Càmpings

Reconeixements als càmpings catalans

Com acostuma a passar, a principis d’any arriben els reconeixements internacionals pels càmpings catalans. En les fires d’Utrecht (Holanda) i Stuttgart (Alemanya) es van concedir diversos guardons.

El Playa Montroig, de Mont-roig del Camp (Tarragona), ha rebut el premi ANWB-KCK 2013 en la categoria “the best pamper-yourself campsite”, mentre que La Torre del Sol, també a Montroig del Camp, ha estat distingit per Alan Rogers com a càmping “altament recomanable per a famílies”.

També el Sangulí, a Salou, ha estat reconegut, en aquest cas com a càmping “més estimat pels lectors de la guia alemana ADAC Campingführer”. A les edicions 2013 de les guies de l’ANWB i l’ADAC, sis càmpings tarragonins han aconseguit la màxima puntuació (5 estrelles): La Torre del Sol, El Templo del Sol, Playa Montroig, Sangulí, Tamarit Park i Park Playa Barà.

Uns altres 9 càmpings de Girona han estat inclosos en el llistat “Bestcamping 2013” a partir de les valoracions de l’ANWB i l’ADAC: La Ballena Alegre, Aquarius, Las Dunas, Laguna, L’Àmfora, Les Medes, Cypsela, Mas Sant Josep i El Delfín Verde. A més, el càmping Las Palmeras, també gironí, ha estat distingit per la guia britànica Alan Rogers.

Innocamping, nova fira sectorial

Fira de Lleida acollirà del 22 al 25 d’octubre la primera edició d’Innocamping, Saló professional de Serveis i equipaments pels campings.

La intenció de Fira de Lleida, ens impulsor d’aquest esdeveniment, és que sigui de carácter bienal per proporcionar als professionals dels càmpings informació sobre les últimes novetats en equipaments i Serveis. La voluntat dels organitzadors és complementar l’oferta expositora amb un programa de jornades tècniques sobre temes d’interès per a propietaris i directors de càmpings. Aquest nou saló se celebra en el marc de Municipalia, saló internacional d’equipaments i Serveis municipals.

Innocamping se suma al també nou saló de Girona, Girocamping, que del 7 al 10 de març de 2013 se celebrarà el Palau de Fires de Girona i que està organitzat per l’Associació de Càmpings de Girona./Campireport

[HOME]

Back to top button