superior

Destinacions

Lloret de Mar serà una de les destinacions que es comercialitzen dins del programa Europe Senior Tourism 2014 de SEGITTUR

Lloret de Mar serà novament una de les destinacions seleccionades per formar part del projecte de la Secretaría de Estado de Turismo (SEGITTUR), per a la comercialització de paquets de viatges en el marc del programa Europe Senior Tourism 2014.

El programa consisteix en paquets turístics dirigits a turistes sènior, amb propostes d’allotjament i activitats, que es comercialitzaran a 17 països de la Unió Europea: Polònia, la República Txeca, Eslovàquia, Romania, Bulgària, Finlàndia, França, Regne Unit, Suècia, Itàlia, Grècia, Àustria, Irlanda, Portugal, Lituània, Hongria i Alemanya.

Aquests paquets turístics es vendran a través de cinc agències seleccionades que són Turismo Vivencial, Euroseniors, Serhs Turismo, Sureste Incoming y Delfín Travel. En paraules de Jordi Orobitg, regidor de Turisme: “Des de Lloret Turisme celebrem que Lloret de Mar hagi estat seleccionat per formar part d’aquest programa que afavorirà una major desestacionalització de la destinació, a la vegada que permetrà donar a conèixer l’oferta complementària i els atractius culturals més destacats de Lloret en aquest segment de públic sènior. En aquest sentit s’està treballant perquè aquestes agències incloguin la targeta Lloret Senior Card en els seus paquets de viatges”.

Segons dades de l’EUROSTAT, l’any 2030 el grup de persones de 65 anys o més dels 27 membres de la Unió Europea passarà d’integrar el 17,4% de la població total al 26,6%. Els principals mercats emissors de turisme d’Europa són Regne Unit, França i Alemanya. En aquesta línia i com a producte complementari, també es manté com a estratègica l’aposta de Lloret Turisme pel turisme accessible.

A banda de Lloret de Mar, també han estat seleccionades la Costa del Sol Occidental, Mojácar, Roquetas de Mar, El Ejido, Costa Blanca, Calella, Santa Susanna, Cazorla, Écija, Noja, Cantàbria, Salamanca, el Vendrell, Plasència, la Corunya, Baiona, Vigo, Sanxenxo, Sant Antoni de Portmany, Santa Eulària del Riu, Calvià, Palma, Costa Cálida, Menorca i Navarra.

Articles relacionats

Back to top button