superior

AAVV i TTOOAllotjamentEmpreses

Finalment Transhotel ha presentat el concurs de creditors

Transhotel ha presentat concurs de creditors. La seva cartera, com a central de reserves, compta amb desenes de milers d’hotels i agències de viatges. Ara s’obre un període per negociar els deutes amb els seus creditors.

Transhotel és un dels principals proveïdors d’allotjament hoteler de les agències de viatges espanyoles. La companyia no ha pogut salvar la situació econòmica. Una última oportunitat es va produir en el mes d’agost després de l’intent del Grup Hotusa d’adquirir una part important de la central de reserves i incorporar-la al grup.

Encara està per veure les conseqüències del concurs. Pel volum de negoci de Transhotel es presumeix que pot haver-hi milers d’hotels i agències afectades que han anat contractant serveis per als seus clients. Alguns mitjans apunten a una suma d’entre 30 i 60 milions d’euros pendents.

El Grup Transhotel té la seva seu a Espanya i compta amb una plantilla d’uns 600 professionals. La seva cartera d’hotels supera els 50 mil que ofereix a més de 70 mil agències de viatges de tot el món.

Articles relacionats

Back to top button