AAVV i TTOO

El negoci de les agències de viatges s’incrementa un 7%

El president d’ACAVE, Martín Sarrate, ha anunciat que les vendes de les agències de viatges ha crescut un 7% i espera que 2015 sigui l’any de la consolidació. Un creixement que s’assenta en els primers efectes de recuperació econòmica encara que el sector és prudent a l’hora de fer valoracions.

Les agències de viatges compleixen les seves expectatives en la temporada d’estiu amb l’augment de les reserves, però també adverteixen que el resultat ha estat més moderat del que l’inici d’any podia preveure. L’Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVe) recorda que la temporada ha estat molt irregular malgrat els creixements acumulats.

Les tensions d’Ucraïna han tingut incidència en les reserves a Rússia mentre que destinacions com Tailàndia i Japó ha estat molt reclamats pels clients nacionals. Les agències sí han constatat com el brot d’ébola s’ha notat amb sol•licituds pràcticament nul•les a les zones afectades mantenint-se les reserves per a la resta de destinacions africanes.

Malgrat els resultats, Sarrate considera que queda molt camí per recórrer i proposa a les agències de viatges que continuïn adaptant-se als nous models de negoci i readaptant-se a noves necessitats.

En aquest sentit, la jornada de debat promoguda en el Fòrum anual d’ACAVE va posar de manifest com a través del coneixement profund dels gustos i aficions dels consumidors existeixen segments que encara no tenen resposta per part de les empreses turístiques. Els especialistes situen en aquests segments les grans oportunitats de negoci.

El negocio de las agencias de viajes se incrementa un 7%

Articles relacionats

Back to top button