Formació

Convoquen 9 beques per incorporar-se a les oficines exteriors de turisme de Catalunya

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha obert la convocatòria de beques per formar professionals qualificats en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència que els permeti aplicar-la posteriorment en el desenvolupament de la seva carrera professional.

Per aquest motiu ha dotat 9 places per incorporar nous becaris a les oficines de promoció turística que l’ACT té fora de Catalunya. Concretament 2 a Frankfurt, 2 a París, 1 a Brussel•les, 1 a Londres, 1 a Nova York, 1 a Milà i 1 a Madrid.

Aquesta és la 20a promoció i des de l’any 1997 ja han gaudit d’aquestes beques un total de 168 joves. Els candidats, que han de tenir un màxim de 30 anys, han de disposar d’una titulació universitària oficial (grau, llicenciatura o diplomatura), la nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea i estar empadronat a Catalunya com a mínim durant dos anys.

La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2018) amb possibilitat de prorrogar-les un any més. La dotació econòmica, que varia en funció de la destinació, oscil·la entre els 16.862 i els 32.450 euros per a l’any 2018. Les sol•licituds poden presentar-se fins el 15 de setembre de 2017.

Articles relacionats

Back to top button