Hotels

Les Cases fonda estrenen web i projecte

L’Associació Fondes de Catalunya, amb vint anys de trajectòria i amb 29 fondes associades, ha renovat el seu web adaptant-lo al consumidor i a les seves necessitats actuals i a més, inicia un projecte relacionat amb la gastronomia.

Tot i mantenir viu l’esperit fondista, però des de la plena integració en els temps actuals, incorporant els avenços més moderns i preservant la qualitat de tracte que les fa úniques, les fondes catalanes han millorat i renovat el web de l’associació (www.casafonda.com) amb una central de reserves on line que permet reservar allotjament, restauració i activitats en el territori.

El web inclou informació gastronòmica, cultural i lúdica a través d’una agenda que permet planificar i organitzar les escapades, visites i excursions a partir de les fondes repartides pel territori.

A més, l’associació acaba de signar un conveni amb la Direcció General de Turismo per engegar una prova pilot d’implementació del projecte d’especialitat gastronòmica en establiments hotelers catalans en què participaran entre quinze i vint fondes.

L’objectiu de la nova especialitat és distingir aquells establiments hotelers que, com les fondes catalanes, prenen com a referència la gastronomia catalana, ja sigui en base de cuina tradicional o bé de cuina creativa, i es caracteritzen per la familiaritat del seus serveis, una atenció personalitzada i els lligams amb el territori on s’ubica i el seu entorn. L’oferta gastronòmica s’haurà de vincular als productes autòctons i de proximitat, i l’establiment garantirà el coneixement suficient en relació a aquests productes i la realitat cultural del seu entorn.

La presidenta de l’Associació Fondes de Catalunya, Mariona Isern, s’ha mostrat molt satisfeta davant d’aquest projecte ja que “és una gran oportunitat per als fondistes i suposa un reconeixement a aquest ofici ancestral i tant de casa nostra que demana tanta vocació i dedicació”.

Back to top button