superior

Lloret de Mar

Lloret Turisme i Atrapalo acorden promocionar gastronomia, patrimoni i turisme actiu

Fins a final d’any els més de 4 milions d’usuaris registrats a Atrapalo.com, una de les principals agències de viatge en línia, podran veure la promoció de Lloret Turisme en aquest web.

Els clients que cliquin sobre banners publicitaris específics de gastronomia, patrimoni i turisme actiu enllaçaran amb el web de Lloret Turisme (http://www.lloretdemar.org) i altres pàgines del web d’Atrapalo.com que tenen establiments de Lloret adherits.

Un exemple seria la promoció de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Peix de l’Art que redirigeix a la categoria de restaurants. Alguns establiments com l’Hotel Santa Marta ja hi han penjat el menú que ofereixen durant tot aquest mes d’octubre en el qual la gastronomia es centra en el peix i marisc de Lloret.

Properament, Lloret Turisme té previst també signar un acord pel qual podrà iniciar la venda d’entrades en línia a equipaments com el Museu del Mar o els Jardins de Santa Clotilde. Aquesta iniciativa és fruit d’un acord que té per objectiu donar a conèixer les activitats de Lloret de Mar fora de la temporada turística a través d’una plataforma de gran difusió com són les empreses de comerç electrònic. /Notícia emesa per Lloret Turisme

Back to top button