superior

EstudisFormació

La política flexibilització en les cancel·lacions ha permès recuperar reserves a l’estiu

La plataforma Insights-X for Destinations ha analitzat les reserves, cancel·lacions i transaccions d’operadors, hotels, agències de viatges i OTA ‘s a nivell mundial durant aquest estiu i ha publicat els resultats referents a les destinacions espanyoles.

Segons les dades monotorizados per als mesos de juliol i agost de 2020 Insights-X for Destinations conclou que “El volum de reserves de viatges a Catalunya s’ha recuperat en un 30% respecte a 2019, sent també els turistes espanyols els que més van confiar en aquesta destinació. El mercat britànic va disminuir els seus viatges a la regió, mantenint les seves reserves en un 20% en relació amb l’any anterior. En aquest cas es registra el major descens de l’estada i el preu mitjans, amb caigudes de l’1,8% i el 4%, respectivament (amb 4,6 nits i 130 €).

A nivell general Insights-X for Destinations afirma que ha detectat que tot i el notable augment de el nombre de cancel·lacions pel que fa a 2019 a causa de la crisi sanitària, el que més ha ajudat a recuperar una part de les reserves ha estat que “moltes empreses han flexibilitzat les seves polítiques de cancel·lació oferint majors facilitats als viatgers per reservar i poder canviar els seus plans de viatge, donant d’aquesta manera més seguretat i confiança als usuaris “.

Insights-X for Destinations, és l’eina d’anàlisi de dades en temps real creada per TravelgateX i Top Tourism Marketing.

Articles relacionats

Back to top button