superior

Fires i Congressos

La WTM de Londres cancel·la la seva edició presencial de 2020

L’organització de la World Travel Market (WTM) ha renunciat a celebrar la seva fira de turisme de Londres en el format presencial els dies 2,3, i 4 de novembre.

Durant aquest estiu els organitzadors es resistien a suspendre la seva edició londinenca de 2020 però finalment ha hagut de cancel·lar -com ja prevèiem en Comunicatur a finals d’agost-, tot i que seguien collant els expositors a participar i reservar estands. Ara queda pendent saber què passa amb els diners abonats per la reserva d’espais.

És la primera suspensió d’aquest esdeveniment en més de quaranta anys d’història de la WTM. En la passada edició va comptar amb més de 50.000 participants i segons els organitzadors es van realitzar més d’un milió de reunions entre 5.000 expositors.

La fira ja tenia previst realitzar un esdeveniment paral·lel de format virtual la setmana següent al certamen. La trobada online es manté per als dies 9,10 i 11 de novembre i portarà com a objectiu centrar-se en la recuperació postcovid de la indústria dels viatges i el turisme.

La pandèmia mundial deixa la WTM 2020 en trobades de networking i comercials telemàtiques entre els assistents i conferències i fòrums de debat oberts en format virtual.

Articles relacionats

Back to top button