superior

Fires i Congressos

WTM es resisteix a suspendre la seva edició londinenca de 2020

Els organitzadors del World Travel Market 2020 (WTM) s’esforcen per transmetre missatges als seus expositors que l’edició prevista del 2 al 4 de novembre vinent es realitzarà amb normalitat i no es plantegen la seva suspensió.

Tot i que la realitat és que per molt que mantinguin les dates del certamen, el futur el marcarà l’evolució de la pandèmia del Covid-19, Reed Exhibitions -organitzador de la WTM- necessita confirmar els ingressos pel lloguer dels espais d’exposició. Empreses turístiques, grans corporacions i destinacions mundials han de prendre ara la decisió de desemborsar les quantitats econòmiques que reclama Reed Exhibitions per la reserva de la superfície en WTM.

Els organitzadors declaren que la salut dels assistents és la seva prioritat i animen a participar en l’esdeveniment amb garanties. La fira implementarà mesures per prevenir els contagis com disseny d’estands amb distància de seguretat, augmentar la ventilació del recinte, control de temperatura i desinfectants de mans, entre d’altres.

Tot i els missatges de Reed Exhibitions el més probable és que milers de visitants no acudeixin a Londres aquest any. Per aquest motiu, ja preveuen una edició virtual just una setmana després, els dies 10 i 11 de novembre. Alguns representants de la indústria turística consideren que serà aquesta segona fira, la virtual, la qual finalment arribi realment a celebrar-se.

Articles relacionats

Back to top button