superior

ReportatgesAAVV i TTOOAllotjamentDestacatDestinacionsEmpresesEntrevistesEstudisFires i CongressosFormacióMercatsServeisTransport

Ja res serà igual, i en turisme tampoc

Les nacions estan tancant les seves fronteres per evitar els viatges. El turisme ha desaparegut temporalment pel Covid-19. Les mesures que prenen els governs estan sent un cop duríssim per al sector turístic que durant algunes setmanes cessarà pràcticament la seva activitat.

La recessió és global provocada pel coronavirus: avions a terra, fronteres i ports bloquejats, activitats d’oci eliminades, equipaments culturals tancats, passejos, platges i ciutats desertes … i total restricció per a una vida normal. En aquesta circumstància el turisme és mort.

El balanç de danys ja fa mal només de pensar-ho. En una economia com la peninsular en què el turisme aporta més de l’11% de l’PIB, no és difícil preveure unes conseqüències dramàtiques. Totes les empreses del sector estan patint i moltes desapareixeran. Sense turistes no hi ha turisme.

Els acomiadaments temporals podran ser una primera solució per a algunes empreses grans i mitjanes però la microempresa pot donar-se per morta. Fins i tot un mitjà com el nostre, Comunicatur.info, especialitzat i plenament integrat en el sector, té una difícil continuïtat com a mitjà de comunicació.

Articles relacionats

Back to top button