superior

Empreses

El Zoo de Barcelona, el primer de l’estat amb el Safe Tourism Certified

La correcta aplicació dels protocols de seguretat i dels sistemes de prevenció de riscos per fer front al coronavirus han portat al Zoo de Barcelona a rebre la certificació Global Safe Site Excellence i el Safe Tourism Certified que atorga l’ICTE.

El Zoo de la capital catalana ha superat diferents assajos que analitzen mostres preses a la superfície de les instal·lacions que verifiquen les desinfecció i neteja de l’espai. Entre d’altres mesures de seguretat que ha dut a terme el Zoo està la reducció de l‘aforament a tot el parc en un 50% i l’estímul de la venda d’entrades anticipades a través de la web, per evitar la concentració de públic a les taquilles. Han redissenyat els fluxos de públic als espais tancats i han reforçat la restauració amb punts mòbils adaptats, esponjat les zones de pícnic.

Aquestes accions al Zoo de Barcelona s’emmarquen en el projecte BCN Safe City que té la finalitat de que totes les activitats, establiments i serveis relacionats amb el turisme i els visitants de la ciutat estiguin preparats per donar seguretat davant el coronavirus.

El zoo, espai gestionat per B:SM, se suma amb aquesta certificació a les estacions d’autobusos de Barcelona Nord i Fabra i Puig, també gestionats per B:SM. El Park Güell i el Parc d’Atraccions Tibidabo estan a l’espera d’adquirir, com el zoo, al segell Safe Tourism Certified.

Articles relacionats

Back to top button