superior

EmpresesDestinacionsFormació

La Generalitat pagarà els terrenys del complex Hard Rock

Per continuar endavant amb el projecte turístic Hard Rock a Tarragona la Generalitat de Catalunya s’ha vist obligada a comprar els terrenys, propietat de La Caixa, on s’ha d’ubicar el complex.

Com ja hem explicat àmpliament en les cròniques de Comunicatur, aquest projecte segueix despertant molts dubtes. L’administració no ha estat capaç de desencallar-ho de forma clara i cada actuació que realitza sembla una fugida cap endavant. El serial es va iniciar amb Eurovegas de Sheldon Adelson, va seguir amb Barcelona World de Bañuelos, i ara que semblava haver arribat un soci fiable, les arques públiques hauran de donar el primer pas i comprar els terrenys de l’entitat financera. La companyia nord-americana, que ha anat realitzant petites aportacions per seguir endavant amb la concessió de la llicència per muntar un casino, no ha desemborsat els diners de la compra del sòl.

Així que el departament de Territori i Sostenibilitat català haurà de fer efectiva l’opció de compra dels terrenys tot i que assegura que no hi haurà inversió pública en aquest projecte i que no té previst cap cost addicional per a la Generalitat. La premsa encara no ha sabut com interpretar el no invertir diners públics en aquest projecte amb comprar els terrenys, suposem que són els comptes i contes dels polítics.

El macrocomplex Hard Rock va per a llarg

Hard Rock ja té l’autorització per construir i explotar el macroprojecte de BCN World

El projecte BCN World de Hard Rock està en l’aire

Hard Rock Entertainment World serà el nou nom de BCN World

Articles relacionats

Back to top button