superior

Destinacions

Club de Producte Ruta del Vi de l’Empordà

La Costa Brava disposa d’un nou club de producte, Ruta del Vi de l’Empordà, que neix d’una iniciativa publicoprivada per potenciar l’enoturisme a la demarcació.

El club agruparà voluntàriament empreses vinculades al sector enogastronòmic de l’Alt i Baix Empordà i inclourà entitats i empreses com: cellers de la DO Empordà, botigues especialitzades en vi, restaurants i bars de vins, museus i centres d’interpretació, centres de tractaments de vinoteràpia, oficines de turisme i municipis, empreses d’allotjament i d’oci temàtic, guies turístics, agències receptives, etc.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha impulsat la seva creació amb l’objectiu d’aglutinar, estructurar i comercialitzar els diferents recursos i serveis turístics d’interès de la zona vitivinícola de l’Empordà i certificar-los amb la marca estatal Ruta del Vi, que atorga ACEVIN.

Les empreses membres del club disposaran d’un pla d’accions i promoció específic, coordinat i cofinançat pels membres del club i el mateix Patronat de Turisme, que comprendrà l’organització de viatges de premsa i de familiarització,workshops; presentacions; assistència a fires especialitzades; l’edició d’un catàleg dirigit a professionals del sector i a públic final; la creació d’un nou portal de l’oferta turística; campanyes publicitàries; i formació professional i tècnica específica, entre d’altres.

El club compta amb la col•laboració del Consell Regulador de la DO Empordà i els consells comarcals de l’Alt Empordà i el Baix Empordà.

Back to top button