Club de Producte Ruta del Vi de l’Empordà

La Costa Brava disposa d’un nou club de producte, Ruta del Vi de l’Empordà, que neix d’una iniciativa publicoprivada per potenciar l’enoturisme a la demarcació.

El club agruparà voluntàriament empreses vinculades al sector enogastronòmic de l’Alt i Baix Empordà i inclourà entitats i empreses com: cellers de la DO Empordà, botigues especialitzades en vi, restaurants i bars de vins, museus i centres d’interpretació, centres de tractaments de vinoteràpia, oficines de turisme i municipis, empreses d’allotjament i d’oci temàtic, guies turístics, agències receptives, etc.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha impulsat la seva creació amb l’objectiu d’aglutinar, estructurar i comercialitzar els diferents recursos i serveis turístics d’interès de la zona vitivinícola de l’Empordà i certificar-los amb la marca estatal Ruta del Vi, que atorga ACEVIN.

Les empreses membres del club disposaran d’un pla d’accions i promoció específic, coordinat i cofinançat pels membres del club i el mateix Patronat de Turisme, que comprendrà l’organització de viatges de premsa i de familiarització,workshops; presentacions; assistència a fires especialitzades; l’edició d’un catàleg dirigit a professionals del sector i a públic final; la creació d’un nou portal de l’oferta turística; campanyes publicitàries; i formació professional i tècnica específica, entre d’altres.

El club compta amb la col•laboració del Consell Regulador de la DO Empordà i els consells comarcals de l’Alt Empordà i el Baix Empordà.

0 0 0